74 83 15 56

Udskiftning

Personbiler

Top-glas A/S har 50 års erfaring med udskiftning af frontruder

Vi arbejder kun med auto glas, så du kan trygt henvende dig til os. Vi finder altid den bedste løsning, som ikke nødvendigvis er den dyreste. Der findes mange metoder og tekniske betegnelser i forbindelse med udskiftning af ruder. Vi kender dem alle, så har du spørgsmål, så kontakt os på mail: Info@top-glas.dk eller ring tlf 74831556.

Hos os er du sikret kvalitet

Alle produkter er fra OEM (Original Eqipment Manufacturer), som kommer fra de fabrikker der leverer direkte til bilfabrikkerne. Det sikrer dig, at din rude har en korrekt pasform, farve, glastykkelse, brudstyrke, overfladereflektion, o.s.v.

 

Hærdetider
Der findes mange typer rudelim i branchen. Vi bruger altid den, der passer bedst til de givne forhold, hvilket sikrer dig en hurtig hærdetid.
Hærdetiden afhænger af temperatur og luftfugtighed. Tiderne er mellem 30-60min. Da vi udelukkende beskæftiger os med at skifte og reparere frontruder, giver vi naturligvis 2 års garanti på korrekt montering og tæthed.

Kalibrering af forrude
Har du en frontrude med kamera, sørger vi også for kalibrering af dette.
Flere af de nye biler har et kamera eller en sensor i forruden, der understøtter sikkerhedssystemer i bilen som hjælper dig under kørslen. Disse kan være nødvendige at få kalibreret efter en udskiftning af forruden. Det er bilproducentens anvisninger, der afgør om en kalibrering er nødvendig.

Top-Glas A/S kan kalibrere kameraerne på alle bilmodeller, og en kalibrering sker i forlængelse af udskiftningen. Kalibreringstiden varierer fra 15 minutter og op, alt afhængig af hvilken type kamera og sensor der sidder i forruden.
Det kan være nødvendigt, at vi testkører bilen for at sikre os, at alt fungere korrekt efter udskiftning og kalibrering.

Kort sagt: Vores 50 års erfaring kommer dig til gode vedrørende kvalitet og hurtig betjening.

 

Forsikret?

Vi skal blot bruge selskabets navn samt bilens registreringsnummer, km stand og din adresse så klarer vi alt vedrørende anmeldelse af skaden.

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark!

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE!

Uanset hvilken glasskade din personvogn, varevogn, lastvogn eller bus har, så står vi klar vi hjælpe dig!

Vi har erfaring med alle bilmærker, modeller samt årgange, så din bil er i trygge hænder hos os, og vores dygtige teknikere leverer altid en god service og kvalitet på højeste niveau.
Her på siden kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvad vi anbefaler, du gør, hvis din bil har en glasskade.