74 83 15 56

Om TOP-GLAS A/S

Top-Glas A/S blev etableret i 1972 af Søren Marius Top i den sønderjyske by Toftlund. I de første år var bilerne monteret med hærdet frontrude, hvilket gjorde at de sprang let. Så ofte holdt bilerne på landevejen med manglende frontrude. Top-Glas A/S var den først virksomhed i Danmark til at tilbyde reparation af stenslag i frontruder. Systemet hed dengang ”Novus” og var en amerikansk opfindelse. I dag bliver reparationer af frontruder oftest dækket af de fleste forsikringsselskaber betalt uden selv risiko.

Siden 2006 har datteren Sussanne Top Jensen og svigersønnen René Jensen drevet virksomheden. I dag samarbejder Top-Glas A/S med Autoglasmanden for at kunne tilbyde landsdækkende service, reparation og udskiftning af ruder. Autoglasmanden har i dag 33 mobile montører over hele landet. Således er det altid lokale montører, som kommer ud til kunderne.

Top-Glas A/S beskæftiger i dag 8 erfarne og højt kvalificerede medarbejdere til at dække hele syd- & Sønderjylland. Vores teknikere er de bedste i branchen, og de har alle mange års erfaring i både reparation og udskiftninger af ruder til personvogne, varevogne, lastvogne og busser.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE!

Uanset hvilken glasskade din personvogn, varevogn, lastvogn eller bus har, så står vi klar vi hjælpe dig!

Vi har erfaring med alle bilmærker, modeller samt årgange, så din bil er i trygge hænder hos os, og vores dygtige teknikere leverer altid en god service og kvalitet på højeste niveau.
Her på siden kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvad vi anbefaler, du gør, hvis din bil har en glasskade.