74 83 15 56

Kvalitet - Garanti

Personbiler

Hos Top-Glas A/S bruger vi kun ruder af original rudekvalitet (OEM-Original Eqipment Manufacturer), hvilket giver det bedst mulige resultat under en udskiftning.
Stenslagreparationer udføres for at genskabe rudens styrke og forhindre, at ruden efterfølgende revner. En stenslagsreparation vil altid være synlig og synligheden afhænger af størrelsen af selve stenslaget, placeringen på ruden, alderen, samt om det har været tilstrækkelig dækket af mod fugt og snavs, hvilket er med til at forværrer resultatet. Vi hos Top-Glas kan derfor ikke på forhånd fortælle dig, hvor synlig reparationen vil blive.

Bemærk: Der ydes ikke garanti mod, at stenslaget revner under reparationen.
Rudeskift bør altid udføres af eksperter. Forruden er en del af bilens bærende konstruktion og har stor betydning for din og dine passagerers sikkerhed. Har ruden ikke den korrekte pasform eller monteres forkert, kan ruden ved uheld falde ud og medføre fatale konsekvenser for alle passagerer, da airbaggen ikke kan yde sikkerhed, hvis ruden ikke forbliver intakt i ruderammen.

Med et rudeskift hos Top-Glas har du sikkerhed for:
• Udelukkende brug af materialer, der er kvalitets- og sikkerhedsgodkendt af bilfabrikkerne.
• Altid montering efter bilfabrikkernes forskrifter
• 2års reklamationsret

Hos Top-Glas A/S gør vi, hvad vi kan for at vores reparationer og udskiftninger bliver udført rigtigt første gang, hver gang! Skulle der opstå problemer, så garanterer vi, at vi vil handle hurtigt for at få løst dem på den bedst mulige måde. Er du løbet ind i et problem, skal du blot ringe på tlf. 74 83 15 56 mellem kl. 7:45 og 16.00 på hverdage og vi står klar til at hjælpe dig.

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE!

Uanset hvilken glasskade din personvogn, varevogn, lastvogn eller bus har, så står vi klar vi hjælpe dig!

Vi har erfaring med alle bilmærker, modeller samt årgange, så din bil er i trygge hænder hos os, og vores dygtige teknikere leverer altid en god service og kvalitet på højeste niveau.
Her på siden kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvad vi anbefaler, du gør, hvis din bil har en glasskade.