74 83 15 56

Reparationer

Busser & Lastvogne

Det er idag muligt at reparere revner i busser og lastvognes frontruder. Ring til Top-Glas og aftal tid for reparation og vi kommer på den plads eller det værksted hvor bussen eller lastvognen holder. Så klarer vi resten for dig

Husk! Stenslag skal afdækkes

Et stenslag bør hurtigst muligt afdækkes. Enten med tape eller et stenslagsplaster, for at holde skaden ren for sprinklervæske samt snavs. Der er meget at spare ved at reparere din bilrude i forhold til en udskiftning.

Økonomisk og miljørigtig løsning

Reparationer sparer miljøet for produktion af en ny rude, samt bortskaffelse af den gamle rude. Du sparer også mange penge, hvor en reparation er det fornuftige økonomiske og miljørigtige alternativ til en ny rude, hvor du måske har en høj selvrisiko på din forsikring

Top-Glas A/S var det første firma i Danmark til at foretage rudereparationer af bilruder. Dette var helt tilbage i 1979. Siden da er produktet og metoden løbende blevet forbedret, således at vi i dag kan reparerer ca. 70% af alle stenslag.

 

VI STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE!

Uanset hvilken glasskade din personvogn, varevogn, lastvogn eller bus har, så står vi klar vi hjælpe dig!

Vi har erfaring med alle bilmærker, modeller samt årgange, så din bil er i trygge hænder hos os, og vores dygtige teknikere leverer altid en god service og kvalitet på højeste niveau.
Her på siden kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvad vi anbefaler, du gør, hvis din bil har en glasskade.